Virtuaalinen Suomi-kylä 7. – 13.6.2021

Luvassa runsain mitoin ohjelmaa – keskusteluja, webinaareja ja tapahtumia. Live-ohjelman kautta pääset mukaan Suomi-kylän tunnelmaan. Osa ohjelmanumeroista on ennakkoon nauhoitettuja videotallenteina, joita voit katsoa tapahtumaviikon aikana silloin kuin sinulle parhaiten sopii.

Virtuaalinen Suomi-kylä on tapahtuma kaikille ulkosuomalaisille ja ulkosuomalaisuudesta kiinnostuneille. Tapahtumaviikolla Suomi-kylä täyttyy kulttuuritapahtumista, webinaareista, keskustelutilaisuuksista ja ulkosuomalaisille suunnattujen palveluiden esittelyistä. Suomi-kylä on kohtaamispaikka, jossa voit verkostoitua maailmalla asuvien suomalaisten kanssa sekä chattailla Suomen päättäjien ja viranomaisten sekä muiden tapahtumaan osallistuvien tahojen kanssa. Virtuaalinen Suomi-kylä 7.–13. kesäkuuta 2021 on avoinna vuorokauden ympäri.

Suomi-kylä on rakennettu kotimaiselle pilvipalvelualustalle. Tarvitset osallistumiseen vain tietokoneen ja toimivan Internet-yhteyden. Tapahtuma on maksuton ja vaatii vain rekisteröitymisen

Lue lisää Suomi kylästä Suomi-Seuran sivuilla